Jouw persoonlijke coach staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Samen werken we aan de beste versie van jezelf.

Op basis van je huidige voedingspatroon wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Vanuit daar gaan we werken aan jouw levensstijlverandering.

Een persoonlijk en wetenschappelijk onderbouwd trainingsplan dat afgestemd is op jouw doel.

Een expert die beschikt over veel deskundigheid en dit graag deelt met zijn cliënten. Ontwikkel niet alleen een beter lichaam maar verbreed ook je kennis.

Pijlers

Training

Sneller resultaat met een Personal Coach

Bij Exentry werken we samen, één op één, aan jouw doelstellingen tijdens Personal Coaching sessies. We bepalen waar de focus komt te liggen en wat we willen verbeteren. Wat voor jou het meest van belang is, brengt onze persoonlijke coach vooraf in beeld.
Tijdens de trainingen werken we aan de beste techniek, de juiste houding en hoe je dit toe kunt passen in het dagelijkse leven. Dit educatieve aspect zal er uiteindelijk toe leiden dat je in staat bent resultaten op de lange termijn te boeken. Je kunt hierdoor op den duur ook een keer trainen zonder Personal Coach en de oefeningen toch perfect uitvoeren. Ieder individu is anders en daarom maken wij een persoonlijk plan dat het beste bij jou past en voor jou werkt. Het is niet alleen een leerzaam traject, maar ook ontzettend leuk! Je zult merken dat je plezier krijgt in het zorgen voor je lichaam en geest. Personal Coaching en fitness zorgen namelijk voor een zelfverzekerd gevoel, maar bieden ook een uitlaatklep.
Een persoonlijke coach een investering waar je jarenlang profijt van hebt. Krijg een stok achter de deur en start vandaag nog!
Exentry geeft Personal Coaching d.m.v. fitness in Sprang-Capelle, regio Waalwijk en Kaatsheuvel.

Voeding

Behaal resultaat maar blijf ook genieten

Exentry maakt jouw persoonlijke voedingsplan met behulp van onze app en stellen samen een plan op dat voor jou op lange termijn vol te houden is. Jouw Personal Coach voor fitness wordt ook je Personal Coach en helpt je in de breedste zin van het woord naar een gezondere levensstijl. Dit betekent dat we ook qua voeding ondersteuning bieden, zodat je op alle vlakken gezonder wordt en het beste resultaat behaalt. Er wordt rekening gehouden met jouw huidige manier van leven, persoonlijke voorkeuren en intoleranties. In onze app staat een duidelijk overzicht met het voedingsplan met keuze uit meer dan 1500 gerechten. Ook kun je een handig boodschappenlijstje aanmaken zodat je altijd alles in huis hebt.
We leren je om gevarieerd en gezond te eten, maar toch te blijven genieten. Vind je het even lastig? Dan staat je Personal Coach voor je klaar met advies! Een gezonde levensstijl onderhouden is zo een stuk makkelijker.

Krijg een stok achter de deur en start vandaag nog!

Levensstijl

Haal meer uit het leven

Personal Training is meer dan fitness. Wij willen er samen met jou aan werken om lekkerder in je vel te zitten en dit ook te blijven doen. Leer hoe je moet omgaan met eetlust, sociale gelegenheden en het verbeteren van je mindset en zelfvertrouwen.
Ook nemen we nog andere belangrijke aspecten onder de loep zoals je stresslevel en slaapkwaliteit. Onze Personal Coach zal je van tips voorzien om hier beter mee om te leren gaan. Zo kun je stress verlagen door te starten met meditatie en je slaapkwaliteit verbeteren door ‘s avonds geen koffie te drinken en niet naar een scherm te kijken voordat je naar bed gaat. Het klinkt simpel, maar een Personal Coach die je hieraan herinnert zorgt net voor die stok achter de deur. Onze Personal Coach is allround en zo zorgen we bij Exentry voor optimale resultaten waar je levenslang plezier van hebt!
Exentry – Personal Coaching is gevestigd in Sprang-Capelle, regio Waalwijk en Kaatsheuvel.

ZIJ WAREN JE VOOR

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Ben je geïnteresseerd in Personal Coaching en wil jij graag dat we jou gaan helpen om je doelen te behalen? Laat hier je gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!    ASK