Verbeter je dagelijkse bewegingen en leef zonder grenzen! Laat pijntjes en beperkingen achter je en omarm een actieve levensstijl.

Laat je lichaam optimaal herstellen! Naarmate we ouder worden, wordt gebalanceerde voeding steeds belangrijker. Ontdek hoe de juiste voeding je lichaam ondersteunt en helpt bij het herstelproces

Samen werken aan voorkomen of versterken! Of je nu pijntjes wilt voorkomen of juist sterker wilt worden, wij staan voor je klaar.

Vooruitgang met een menselijke touch! Bij Exentry gaat het niet alleen om resultaten, maar ook om plezier. We streven naar vooruitgang, maar verliezen nooit het menselijke aspect uit het oog.

Pijlers
“Fit zijn draait om veel meer dan alleen fysieke gezondheid. Mentaal sterk zijn is net zo belangrijk. Daarom werken we altijd vanuit jouw innerlijke kracht, zodat jij straks op alle vlakken het maximale uit je leven haalt.”
– Wessel van Peer, oprichter Exentry

Dit krijg je niet

Geen onrealistische trainingsprogramma’s die niet passen bij jouw kunnen.
Geen onveilige oefeningen die niet bijdragen aan het doel.
Geen ongeduldige trainer die jouw tempo niet respecteert.

Wat krijg je wel

Kraakheldere kennisoverdracht zodat de essentie duidelijk wordt
Een uiterst geduldige trainer die jouw tempo en behoeften aanvoelt
Meetbare vooruitgang die je energie geeft en voldoening geeft

Hoe ziet het programma eruit?

Wat gaan we doen in dit programma?
We beginnen altijd door jouw huidige situatie te evalueren en te bepalen waar we samen aan gaan werken. Het is belangrijk om te ontdekken wat al mogelijk is, zodat we van daaruit stappen kunnen zetten naar jouw gewenste doelen.
De trainingen
Onze workouts zijn uitdagend, maar altijd gebaseerd op waar je al sterk en goed in bent. Op die manier houden we de trainingen veilig en vooral leuk. We voegen echter ook altijd kleine uitdagende elementen toe om je lichaam te blijven prikkelen.
En dan de eerste stap……
Na het invullen van je contactgegevens neem ik contact met je op om een intake te plannen, je zit nog nergens aan vast. Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij Exentry en wij geloven dat dat alleen maar kan door elkaar de hand te schudden met een kopje koffie of thee.

Pak de controle, start je transformatie

Waarom wachten tot maandag? Schrijf je vandaag nog in!    START